Tilbagemeldinger

Fedt band!
Sikke en aften – så bliver det vist ikke bedre. Det er godt nok nogle gæve gutter der har prøvet det før:-)
Per Jørgensen – Ribe

Super koncert!
Det var vist det man kalder et vellykket arrangement. I formåede at få folk med fra start til slut. 1000-tak for det.
Greta P.

Kære Jens Kappel!
Jeg føler mig så glad indeni, og det bliver jeg simpelthen nødt til at dele med dig og dit orkester. Jeg må sige, at jeg var lidt skeptisk, da jeg hyrede jer til min 50 års fødselsdag, for jeg kendte jer ikke, og sådan en dag skulle jo gerne være noget helt særligt. Det var en veninde, som anbefalede jer, og hun lovede, at med Wise guies kunne det ikke gå galt, og så tog jeg chancen.
Nu sidder jeg her dagen derpå og er stadig helt høj, for det blev den bedste fest, jeg længe har været med til. Det viste sig at være det helt rigtige orkester til lejligheden. I spiller for det første godt, men det var altså bare så fedt, at de numre I fyrede af, var nogen, vi alle kunne synge med på og danse til. Der var gang i dansegulvet fra først til sidst.
Bedre fest kan man ikke ønske sig, så tak for en vidunderlig og uforglemmelig 50 års fødselsdag. I er alle pengene værd!
Kærlig hilsen ”Den kåde midaldrende”


Kære Wise guyes!
Jeg var til en fest for nylig, hvor I spillede. Skide godt! Fed fest!
En af mine venner blev så begejstret, at han hyrede jer, da han blev 40 her forleden. Og det var jo helt vildt.
I havde en ung sangerinde med, som jeg ikke har hørt før. Hvem er hun? Hun løftede lige det hele op på et endnu højere niveau. For s….. hvor var det godt!
Jeg vil godt lige vide, hvor meget I tager for sådan en aften, for jeg bliver selv 40 næste år, så jeg vil gå i gang med at spare sammen.
Kærlig hilsen Elisabeth Frisch