Wise Guys

WISE GUYS er orkesteret der sætter gang i din fest, så dig og dine gæster med garanti går hjem med hæse stemmer, ømme føder og et kæmpe smil på læben. Wise Guys består af 3 gennemrutinerede og dygtige musikere med utallige års erfaring fra det Århusianske musikmiljø. I mere end 20 år har vi pløjet asfalt i det danske festlandskab, og Wise Guys har utallige jobs på samvittgheden. Kærligheden til de gode sange, og begejstringen over at kunne gøre en god fest endnu bedre, er benzin på vores bål.
Med et stort repertoire af numre fra de sidste 6 årtier og sange fra kunstnere som blandt andet Gasolin/Larsen, Shubidua, Poul Krebs, Helmig, Creedence, Beatles, TV2, Rasmus Seebach og mange mange flere, garanterer vi en fed og festlig stemning, hvor dansegulvet aldrig står tomt, og hvor der altid er mulighed for at skråle og feste, med på de fede hits som alle kender. Du er garanteret hits, som du kan synge med på, men der er også plads til de snedige små sange, du ikke var klar over, at du savnede.
Ingen fest eller arrangement er for stort eller for lille. Vi kan sammensætte den helt rigtige pakke, så jeres arrangement bliver helt perfekt.